Reünie Celeanum

zaterdag 15 juni 2024

Aanmelden

Informatie

In 2024 is het zo’n 650 jaar geleden, dat de naamgever en grondlegger van onze school, Joan Cele, rector werd van de Latijnse school, de voorloper van het Celeanum. Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbijgaan. Op zaterdag 15 juni 2024 organiseren we daarom een reünie voor oud-leerlingen en oud-personeel.

Oude foto’s etc
Op de Facebookpagina van het Celeanum is een evenement aangemaakt. Meld je aan bij dit evenement voor nog meer nieuws over de reünie. Onder andere verschijnen daar regelmatig foto’s “Uit de oude doos”. Heb je zelf nog foto’s of filmpjes die je met ons wilt delen, dan kun je die uploaden via deze site.

Kaartverkoop en sponsoring
De kaartverkoop is inmiddels gestart en de kaarten zijn te verkrijgen via een online betaalsysteem hier op de website. De prijs is inclusief twee drankjes en bedraagt 15 euro. Uit de kaartverkoop wordt de reünie betaald.

Persoonsgegevens
We vragen je je gegevens in te vullen. Mocht je akkoord gaan dat we in de toekomst contact met je opnemen, vink dan het toestemmingshokje aan. We willen graag een database vullen met alumni en oud-docenten op wie we in de toekomst een beroep zouden mogen doen, bijvoorbeeld voor het geven van gastlessen of voor een volgende reünie.

Celeanum merchandise
Wil je helemaal in Celeanum-stemming komen, bestel dan ook een hoodie of shirt. Op de voorkant staat het Celeanumlogo, op de achterkant de naam van het Gymnasium Celeanum. De opbrengst van de trui gaat ten dele naar het Celefonds, ten dele naar de bekostiging van de reünie. De bestelde items kun je ophalen en betalen op 15 juni op school.

Parkeren
Bij het Celeanum is maar een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen. Het advies is dan ook om zoveel mogelijk met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Lijn 4 van station naar Aa-landen stopt voor de deur. Ook zijn er NS-fietsen te huur op het station. Het is 15 à 20 minuten fietsen vanaf het station. Bij winkelcentrum Aa-landen De Dobbe kunt u ook parkeren. Vandaar is het nog circa 10 minuten lopen naar school.

Contact
Heb je nog vragen over de reünie, stuur dan een mail naar Martine de Haan, mdehaan@celeanum.nl.


Het mooie beeld dat de kunstenaar Eric Claus maakte van Joan Cele.